Hieronder vindt u onze laatste nieuwsberichten, super handig als u up-to-date wilt blijven met onze ontwikkelingen.

Laatste berichten

    No posts were found.

Share this

Welkom bij Buro NEXT.

Wij zijn helemaal gek van online marketing, websites, webshops en webapplicaties.

We love digital.

Wij zijn een buro voor strategie, design, content en realisatie.

Wij zijn helemaal gek van online marketing, websites, webshops en webapplicaties.

Wij ondersteunen bedrijven met de digitalisering van hun bedrijfsprocessen.

Wij werken voor MKB-bedrijven.

We love the bigger picture.

Buro NEXT gaat graag verder dan het simpelweg maken van een website, webshop of applicatie. Juist door eerst strategisch te kijken naar je doelstellingen, doelgroepen en concurrenten kunnen wij de online marketing en het design, de content en techniek van jouw website, webshop of applicatie goed op elkaar afstemmen. Doordat wij bij Buro NEXT direct naar je (online) marketing- en salesbehoefte kijken, sluiten het design, de content en de techniek perfect aan op je marketing- en verkoopactiviteiten.

We think big, but act small.

Je kent ze vast wel, die eindeloos lange trajecten. Met onze NEXT Inspiratiesessie maken wij daar, door intensief en doelgericht met je van gedachte te wisselen, een einde aan. Door onze bevindingen en ideeën snel op papier te zetten, kun je op korte termijn aan de slag.

Vervolgens gaan wij samen met onze NEXT Design Sprint in weken i.p.v. in maanden naar een prototype van je online marketing campagne, website of applicatie. Het grote voordeel is dat wij dan met echte gebruikers kunnen testen en in korte tijd over geweldige data beschikken, waarmee we op de juiste manier kunnen doorontwikkelen en bijsturen.

We love Agile.

Om de planning, voortgang en kosten goed onder controle te houden, werken wij volgens de Agile / Scrum methode. Als eerste zetten we, in overleg, de totale opdracht om in kleinere onderdelen (sprints). Dagelijks beginnen onze ontwikkelaars met een kort overleg (scrum), waarin we de gerealiseerde doelen van de dag ervoor bespreken en de nieuwe doelen voor ‘vandaag’ worden gesteld.

Wat zijn de voordelen?

In een zo vroeg mogelijk stadium willen we feedback van je doelgroep. Dat doen we door zo snel mogelijk een eerste, minimaal werkende versie te bouwen van een product of app. Een aanpak gericht op een continuproces van leren, analyseren en verbeteren.

Frequente deelopleveringen

Je behoudt zicht op de voortgang en je kunt tijdig bijsturen.

Betrokkenheid

Continue voortgang maakt dat alle stakeholders en ontwikkelaars zich betrokken (blijven) voelen.

Voortschrijdend inzicht

De deelopleveringen laten direct zien wat wél en niet werkt, waardoor tussentijds bijsturen direct mogelijk is.

Kostenbeheersing

Geen meerkosten maar strakke levering volgens budget.

Plezier

Geen eindeloze trajecten maar een frisse, inspirerende en leuke aanpak.