Hieronder vindt u onze laatste nieuwsberichten, super handig als u up-to-date wilt blijven met onze ontwikkelingen.

Laatste berichten

    No posts were found.

Share this

Oplossingen.

Van strategisch voortraject tot een kleine optimalisatie van een paar webpagina’s. En alles wat daar tussenin zit. Onze specialisten gaan graag voor je aan de slag.

Online Marketing

Onder de aandacht komen bij je doelgroep? Zonder dat je zelf actief jouw marktsegment benadert? Wij zetten je product of dienst via het internet in de markt.

Content

Wij bedenken, creëren en distribueren betekenisvolle content voor je doelgroepen. Deze content draagt bij aan de realisering van je missie en bedrijfsdoelstellingen.

Websites

Een goede website laten maken die aansluit op de behoefte van je doelgroep? Wat is het doel van je website? Of beter gezegd: wat wil je bereiken met je website?

Webshops

Een webshop die helpt je producten te verkopen, het gebruikers gemakkelijk maakt te vinden wat ze zoeken en die je helpt met de afhandeling.

Applicaties

Automatiseer handmatige processen en maak je bedrijf efficiënter. Of geef klanten een omgeving waarin zij gemakkelijker hun problemen kunnen oplossen.

Hosting & Service

24/7 bewaking van je website of applicatie. Wij garanderen dat deze continue bereikbaar is. En 85 procent van de issues lossen wij dezelfde dag nog op.

We love digital.

Wij zijn een digitaal buro voor strategie, design, content en realisatie en helemaal gek van online marketing, websites, webshops en webapplicaties.
Hulp nodig?

Wat wij voor je doen.

Wij veranderen je bedrijf in een sterk digitaal merk door gebruik te maken van alle mogelijkheden die wij tot onze beschikking hebben. Wij onderscheiden daarin verschillende disciplines.

1

Strategie

Wij gaan graag verder dan het simpelweg maken van een campagne, website of applicatie. Juist door eerst strategisch te kijken naar je doelstellingen, doelgroepen en concurrenten kunnen wij het design, de content en de techniek hier op afstemmen.

2

Design

Als de strategie bekend of gemaakt is, dan gaan we aan de slag met het design. Gebruikers moeten blij worden van je website. Maar hoe zorgen we daarvoor? Met een goede user experience en het juiste design.

3

Content

Wij bedenken, creëren en distribueren betekenisvolle content voor uw doelgroepen. Deze content draagt bij aan de realisering van uw missie en bedrijfsdoelstellingen.

4

Techniek

Vanuit onze best-tool-for-the-job visie kunnen we samen met onze opdrachtgevers bepalen welke technieken, systemen en architectuur het beste aansluiten op hun specifieke vraagstuk. In onze toolkit vind je talen en technieken als Javascript, MySQL, PHP, ES2016 en uiteraard HTML5 en CSS.