Hieronder vind je een paar van onze tips. Lees ze maar eens door.

Laatste tips

Buro NextTips voor jou Hoe zorg je dat jouw bedrijf of merk online zichtbaar wordt

Hoe zorg je dat jouw bedrijf of merk online zichtbaar wordt

Veel ondernemers en managers laten elke dag opnieuw kansen (en dus omzet) liggen doordat zij online niet (voldoende) zichtbaar zijn. De ondernemers en managers die ik spreek, die vinden het vaak lastig om zichzelf of hun bedrijf zelfverzekerd ‘in de spotlights te zetten’.

Geen idee

Ze hebben geen idee op welk kanaal ze aanwezig moeten zijn, hoe vaak ze daar dan aanwezig moeten zijn en wanneer. En het bepalen en maken van de boodschap daar hebben ze al helemaal geen idee over.

Dan doen ze maar helemaal niets

Online zichtbaarheid is daardoor voor veel ondernemers en managers een hoofdpijndossier geworden en daardoor doen ze helemaal niets. Of ze pakken het verkeerd of veel te gehaast aan, waardoor online zichtbaarheid helemaal niets doet voor hun business of merk. En dan denken ze vervolgens dat het niet werkt, maar dat doet het wel. Want het is hun strategie die niet werkt.

Maar online zichtbaar zijn kan wel en werkt wel

Als jij zichtbaar bent op het juiste kanaal, bij de juiste doelgroep, met de juiste marketingboodschap en op het juiste moment, dan zorgt dat GEGARANDEERD voor nieuwe contacten en nieuwe klanten. Niet omdat ik dat denk, maar elke dag opnieuw zélf ervaar. Jij hebt alleen de juiste strategie nodig.

Met jouw eigen website en de inzet van LinkedIn, Facebook en bv. e-mailnieuwsbrieven kun jij op heel veel manieren zichtbaar zijn voor je (potentiële) klanten. En dit geeft mogelijkheden om jouw bedrijf en merk in korte tijd te laten groeien.

Benieuwd naar hoe online zichtbaar zijn ook voor jou business oplevert?

Wij kunnen jou helpen en gaan daarom graag met je in gesprek om te bespreken wat voor jou de mogelijkheden zijn om je doelstellingen wel te realiseren. In onze gratis strategiesessie verkennen we samen de mogelijkheden en laten wij zien op welke manier wij de online zichtbaarheid van jouw bedrijf of merk kunnen vergroten.

Wil jij ook online zichtbaar zijn?

Maak dan een afspraak voor een strategiesessie. Met een plan zorgen wij dat jouw bedrijf of merk online zichtbaar is en blijft. En dat dit uiteindelijk meer afzet of omzet genereert.

 

Maak een afspraak