Hieronder vindt u onze laatste nieuwsberichten, super handig als u up-to-date wilt blijven met onze ontwikkelingen.

Laatste berichten

    No posts were found.

Share this
Buro NEXTNieuws Even voorstellen….. Wij zijn Buro NEXT

Even voorstellen….. Wij zijn Buro NEXT

Buro NEXT is een buro voor strategie, design, content en realisatie. Wij veranderen jouw bedrijf of product in een sterk digitaal merk door gebruik te maken van alle mogelijkheden die wij tot onze beschikking hebben.

Buro NEXT. We love digital.

Bij Buro NEXT zijn we helemaal gek van online marketing, websites, webshops en webapplicaties. Buro NEXT ondersteunt MKB-bedrijven met de digitalisering van hun bedrijfsprocessen.

Buro NEXT. We love the bigger picture.

Buro NEXT gaat graag verder dan het simpelweg maken van een website, webshop of applicatie. Juist door eerst strategisch te kijken naar je doelstellingen, doelgroepen en concurrenten kunnen wij de online marketing en het design, de content en techniek van jouw website, webshop of applicatie goed op elkaar afstemmen. Doordat wij bij Buro NEXT direct naar je (online) marketing- en salesbehoefte kijken, sluiten het design, de content en de techniek perfect aan op je marketing- en verkoopactiviteiten.

Buro NEXT. We think big, but act small.

Je kent ze vast wel, die eindeloos lange trajecten, die ook nog eens het verkeerde eindresultaat opleveren. Met de Agile/ Scrum methode en onze NEXT Inspiratiesessie maken wij daar een einde aan. En kunnen wij op korte termijn aan de slag.

Vervolgens gaan wij samen met onze NEXT Design Sprint in weken i.p.v. in maanden naar een prototype van je online marketing campagne, website of applicatie. Het grote voordeel is dat wij dan met echte gebruikers kunnen testen en in korte tijd over geweldige data beschikken, waarmee we op de juiste manier kunnen doorontwikkelen en bijsturen.

Daag ons uit!

Wij zitten bij Buro NEXT al met smart te wachten om jouw idee uit te werken of jouw probleem op te lossen. Neem contact op en boek een gratis inspiratiesessie. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Niels Dekker via 06 22 52 28 18.